ALEGE INTERCRIS

La scoala de soferi INTERCRIS , anul a venit cu automobile noi !
 

 
 
Tulcea Scoala de Soferi InterCris - Categoriile B, C, CE  - Sediu Topolog - Tulcea Scoala de Soferi InterCris - Noi te facem Sofer
afla mai multe

LOCATIE » Sediu Topolog

Sediu Topolog Sediu Topolog Sediu Topolog Sediu Topolog

    Infiintata ca o necesitate a cererii pietii in 2005 , pe Soseaua Principala , Scoala de Soferi INTERCRIS din TOPOLOG vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra printr-un inalt profesionalism .

    Trăim în secolul vitezei, iar obţinerea permisului de conducere a devenit o necesitate. Cu şcoala de şoferi INTERCRIS obţinerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate.


     Dumneavoastra trebuie să vă înscrieţi la cursurile şcolii noastre, să alegeţi o maşina, un instructor şi deja premisul de conducere este mai aproape. Şcoala noastră dispune de programe complete de pregătire atât practice cât şi teoretice. 


     La noi veţi găsi maşini noi, instructori foarte bine pregătiţi, săli dotate corespunzător şi toată disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră. 


    Te asteptam cu unele dintre cele mai bune dotari pe care le poti gasi. 

    Sala de legislatie este dotata corespunzator, cu toata aparatura necesara unei bune desfasurari a orelor legislative. Aceasta cuprinde : calculator , viodeopriector, softuri specifice, machete stradale, masinute in miniature, materiale didactice, truse medicale, triunghi reflectorizant si multe alte dotari specifice.