ALEGE INTERCRIS

la scoala noastra de soferi , vei lua permis !
Prin continuarea in vederea accesarii site-ului intercris.ro 
declarati ca ati citit si ati inteles Politica de confidentialitate
disponibil la https://www.intercris.ro/stiri/politica-aplicare-gdpr-25/
 

 
 
Tulcea Scoala de Soferi InterCris - Categoriile B, C, CE  - Noul membru al parcului nostru - Vw Beetle - Tulcea Scoala de Soferi InterCris - Noi te facem Sofer
afla mai multe

Stiri » Noul membru al parcului nostru - Vw Beetle - 17.01.2014

Noul membru al parcului nostru - Vw Beetle Noul membru al parcului nostru - Vw Beetle Noul membru al parcului nostru - Vw Beetle

Volkswagen Beetle a fost mai bine de sase decenii una dintre masinile iconice ale producatorului german, dar si o masina cu traditie si personalitate, consacrata ca simbol al anilor ’70 si al perioadei Hippie/Flower Power. Cu peste 22.5 milioane de unitati vandute pana in prezent in intreaga lume, de la lansarea oficiala pe piata in anul 1938, Beetle a mai fost relansat pe piata si in anii 1998, sub denumirea The New Beetle, iar in 2010 cu titlul `The Final Edition`. 

   Am spus sa venim in intampinarea clientilor cu un model exclusivist care sa le faca placere in a invata tainele condusului. Dotarile automobilului sunt alese special pentru a asigura confort clientilor nostri, tapiterie piele, volan piele, scaune incalzite, cotiera, servo directie, aer conditionat.

   Automobilul bineinteles ca vine dotat cu un motor 1.9 TDI (diesel) pentru a usura plecarile de pe loc, din rampa si nu numai, motor puternic care va face cat mai sigure manevrele alese de dumneavoastra. 

   Va asteptam sa va facem sofer !!