ALEGE INTERCRIS

La scoala noastra de soferi , vei lua permis !
Prin continuarea in vederea accesarii site-ului intercris.ro 
declarati ca ati citit si ati inteles Politica de confidentialitate
disponibil la https://www.intercris.ro/stiri/politica-aplicare-gdpr-25/
 LA PROBA PRACTICA ESTE OBLIGATORIE PURTAREA MASTII DE PROTECTIE!
 
 
Tulcea Scoala de Soferi InterCris - Categoriile B, C, CE  - Sediu Topolog - Tulcea Scoala de Soferi InterCris - Noi te facem Sofer
afla mai multe

LOCATIE » Sediu Topolog

Sediu Topolog Sediu Topolog Sediu Topolog Sediu Topolog

    Infiintata ca o necesitate a cererii pietii in 2005 , pe Soseaua Principala , Scoala de Soferi INTERCRIS din TOPOLOG vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra printr-un inalt profesionalism .

    Trăim în secolul vitezei, iar obÅ£inerea permisului de conducere a devenit o necesitate. Cu ÅŸcoala de ÅŸoferi INTERCRIS obÅ£inerea permisului de conducere nu mai este un vis frumos, ci o realitate.


     Dumneavoastra trebuie să vă înscrieÅ£i la cursurile ÅŸcolii noastre, să alegeÅ£i o maÅŸina, un instructor ÅŸi deja premisul de conducere este mai aproape. Åžcoala noastră dispune de programe complete de pregătire atât practice cât ÅŸi teoretice. 


     La noi veÅ£i găsi maÅŸini noi, instructori foarte bine pregătiÅ£i, săli dotate corespunzător ÅŸi toată disponibilitatea noastră de a ne adapta programului dumneavoastră. 


    Te asteptam cu unele dintre cele mai bune dotari pe care le poti gasi. 

    Sala de legislatie este dotata corespunzator, cu toata aparatura necesara unei bune desfasurari a orelor legislative. Aceasta cuprinde : calculator , viodeopriector, softuri specifice, machete stradale, masinute in miniature, materiale didactice, truse medicale, triunghi reflectorizant si multe alte dotari specifice.